Defending Champions Cameroon don name players for AFCON

Defending Champions Cameroon don name players for AFCON

Cameroon don name 34-man provisional squad for next month Africa Cup of Nations kasala for inside Egypt.

Head coachee wey be Clarence Seedorf dey eager to assemble Squad wey go fit to defend the title wey dey lake two years ago and so therefore e take time use im gbejero eyes take select players, e even call up two home-based players.


E call up midfielder Ramses Akono wey dey play for Ending Sports and 1st time call up for 21-year-old Coton Sport of Garoua goalkeeper wey be Simon Omossola.


The 2019 Africa Cup of Nations go shele from 21 June go reach 19 July for inside Egypt, and dis go be the first time wey 24 teams go feature.


Dis na the 34 players wey Dutch tactician Seedorf  call enter the Cameroon team:

Goalkeepers: Andre Onana (Ajax Amsterdam, Netherlands), Fabrice Ondoa (Oostende, Belgium), Carlos Kameni (Fenerbahçe, Turkey), Simon Omossola (CotonSport, Cameroon).


Defenders: Collins Fai (Standard Liege, Belgium), Michael Ngadeu-Ngadjui (Slavia Prague, Czech Republic), Ambroise Oyongo Bitolo (Montpellier, France), Banana Yaya (Panionios, Greece), Jerome Onguene (Red Bull Salzburg, Austria), Gaetan Bong (Brighton, England), Jean Armel Kana-Biyik (Kayserispor, Turkey), Dawa Tchakonte (Mariupol), Jeando Fuchs (Sochaux, France).


Midfielders: Andre-Frank Zambo Anguissa (Fulham, England), Georges Mandjeck (Maccabi Haifa, Israel), Pierre Kunde Malong (Mainz, Germany), Edgar Salli (Nuremberg, Germany), Arnaud Djoum (Hearts Fc, Scotland), Wilfrid Kaptoum (Betis Sevilla, Spain), Petrus Boumal (Fc Ural, Russia), Ramses Akono (Eding Sport, Cameroon).


Forwards: Fabrice Olinga (Mouscron, Belgium), Vincent Aboubakar (Porto, Portugal), Stephane Bahoken (Angers, France), Eric-Maxim Choupo-Moting (PSG, France), Karl Toko Ekambi (Villareal, Spain), Paul-Georges Ntep (Wolfsburg, Germany), Moumi Ngamaleu (Young Boys, Switzerland), Jacques Zoua (Astra, Romania), Clinton Njie (Marseille, France), Christian Bassogog (Henan, China), Joel Tagueu (Maritimo, Portugal), Olivier Boumal (Panionos, Greece), Jean Pierre Nsame (Young Boys, Switzerland), Edgar Salli (Nuremberg, Germany)

If you use the quotes from this content, you legally agree to give the News credit as the source and a backlink to our story. Copyright 2020 Brila Media.


Comodo SSL SiteLock