Tanzania drop players as Coach Amunike name 23 players for AFCON

Tanzania drop  players as Coach Amunike name 23 players for AFCON

As the Afcon Tournament go soon start dis Month so, Tanzania coachila wey be Emmanuel Amuneke don finally name im Final 23-man squad for the 2019 Africa Cup of Nations wey go shele for inside Egypt.

Amuneke bin drop nine players from the 32-man squad wey e bin name before.15-year-old Kelvin John Pius wey ginger wella for Tanzania for the U17 Africa Cup of Nations follow inside players wey e drop.


10 of the players’ wey make the list dey play for obodo Oyibo while the remaining 13 dey play for local clubs for Tanzania.

Striker Mbwana Samatta wey dey play for Genk for Belgium top flight dey top the list join  Farid Mussa of Tenerife and Erasto Nyoni wey dey play for Simba Sporting Club.


Dis na the Full Squad list wey Nnayi Ukwu coachee Emmanuel Amuneke release:

Goalkeepers: Aishi Manula (Simba SC), Metacha Mhata (Mbao FC) and Aron Kalambo (TZ Prisons).

Defenders: Hassan Ramadan (Nkana FC), Vincent Phillipo (Mbao FC), Gadiel Michael (Young Africans), Ally Mtoni (Lipuli FC), Mohammed Hussein (Simba SC), Kelvin Yondani (Young Africans), Erasto Nyoni (Simba SC) and Agrey Moris (Azam FC)

Midfielders: Feisal Salum (Young Africans), Himid Mao (Petrojet FC), Mudathir Yahya (Azam FC), Frank Domayo (Azam FC), Farid Mussa (Tenerife) and Yahya Zayd (Ismailia).

Forwards: Rashid Mandawa (BDF), Mbwana Samatta (Genk), Thomas Ulimwengu (JS Saoura), John Bocco (Simba SC), Abdillanie Mussa (Blackpool) and Simon Msuva (Difaä El Jadid).

If you use the quotes from this content, you legally agree to give www.brila.net the News credit as the source and a backlink to our story. Copyright 2020 Brila Media.


Comodo SSL SiteLock